fbpx

DUDUK RUMAH LAMA SANGAT RISAU BERAT MAKIN NAIK?

Nak pergi gym, nak jogging tak boleh keluar rumah, dah tu nak buat apa lagi dekat rumah? You mesti bersedia untuk ada weight loss booster sepanjang duduk rumah ni!

ALTERNATIF SEMULAJADI

Alternatif Semulajadi

Inilah rahsia ALTERNATIF SEMULAJADI yang berjaya bantu Madam Ell loss 18kg tanpa diet keras dan senaman berlebihan! Ramai lagi yang masih belum kenal dengan potensi herba-herba asli yang berjaya bantu mereka capai berat ideal dengan cara yang lebih selamat dan semulajadi! Herba-herba asli dalam LUSLIMLABEB adalah tinggi dengan antioxidant yang membantu dalam proses penurunan berat badan tanpa memberikan sebarang kesan sampingan seperti ubat kurus yang diproses di pasaran. 

Tak perlu untuk diet keras dan juga exercise yang hardcore untuk lose weight!

MACAM MANA HERBA ASLI NI DAPAT BANTU KITA LOSE WEIGHT DARI RUMAH?

(Burn off extra fat and calorie)

Morning Boost ini adalah amalan pertama yang sangat tinggi dengan antioksidan ‘Flavanoid’ dimana ianya diminum di waktu pagi bagi memberikan sumber tenaga yang digunakan secara efektif dari makanan yang dimakan dan di samping dapat membantu mempercepatkan sistem pembakaran kalori dan pemecahan lemak sedia ada dengan lebih optimum. 

Waktu pagi dan siang adalah waktu yang sangat bagus untuk membakar lemak kerana tenaga banyak digunakan pada waktu siang sama ada untuk bekerja dan sebagainya.

(Eliminate excess fat and sodium)

Evening Doze-Off pula ialah herba-herba yang diminum di sebelah malam dan amalan kedua bagi menyekat pembentukan lemak baru. Ini kerana di sebelah siang, lemak dan kalori berlebihan akan dipecahkan dari Morning Boost yang diminum seterusnya ia akan disingkirkan melalui sistem penghadaman bersama dengan lebihan toksin dan sodium berlebihan dalam badan.

Kebiasaannya makanan yang dimakan sepanjang hari masih belum diproses sepenuhnya menjadi lemak yang melekat di kulit badan, Evening doze off akan membantu proses penyingkiran lemak tersebut.

 

BERAPA HARGA LUSLIMLABEB NI?

Kalau dekat luar, MEMANG MAHAL! Bayangkan anda pergi ke sensei herba cina untuk dapatkan 13 jenis herba ni?
Dan semua orang tahu herba sememangnya mahal!

 

Contoh : Katakanlah 1 jenis herba pun paling murah ialah RM35.
Kalau 13 jenis, dah berapa?
13 x RM35 = RM455
WHATTTTT?

 

 
TAPI,
Dengan LUSLIMLABEB, kami sediakan dalam bentuk set yang berbeza mengikut target dan bajet. So dont worry!!
RM455

SPECIAL STAY KURUS AT HOME COMBO!

PRE 15

RM59 per unit x 2 : RM118

 

STAY HOME SPECIAL PRICE,

RM109 jerrr (FREE postage)

JIMAT RM9!

  • Dapat 15 tea bags Morning Boost.
  • Dapat 15 tea bags Evening Doze Off.
  • Total 30 tea bags untuk 15 hari
  • E-book tips “Bodygoal Gaya metropolitan!”.
  • Weight loss journey card.
  • Average targeted weight loss 1-4 kgs.

MEGA 30

RM59 per unit x 4 : RM236

 

STAY HOME SPECIAL PRICE,

RM199 jerrr (FREE postage)

JIMAT RM37!

  • Dapat 30 tea bags Morning Boost.
  • Dapat 30 tea bags Evening Doze Off.
  • Total 60 tea bags untuk 30 hari!
  • E-book tips “Bodygoal Gaya metropolitan!”.
  • Weight loss journey card.
  • LUSLIMLABEB inchloss measuring tape.
  • Average targeted weight loss 5-8 kgs.

ULTRA 60

RM59 per unit x 8 : RM472

 

STAY HOME SPECIAL PRICE,

RM399 jerrr (FREE postage)

JIMAT RM73!

  • Dapat 60 tea bags Morning Boost.
  • Dapat 60 tea bags Evening Doze Off.
  • Total 120 tea bags untuk 60 hari!
  • E-book tips “Bodygoal Gaya metropolitan!”.
  • Weight loss journey card.
  • LUSLIMLABEB measuring inchloss tape.
  • Average targeted weight loss more than 8 kgs.

BUKAN SETAKAT TU JE!! YOU AKAN DAPAT..

Dua ebook special untuk bantu you turunkan berat badan di rumah. Bukan setakat dapat minum teh herba je untuk boost metabolism. Tapi you akan dapat step by step home workout yang mudah untuk dibuat dan dapat full resipi masakan sihat yang boleh bantu pemakanan you di rumah! Kurus dengan ‘All in one’ package!

 

YOU JUGA AKAN JADI PENYUMBANG KEPADA TABUNG COVID-19!

DAH LAMA JUGAK DUDUK RUMAH NI..

Takkan nak biarkan berat badan terus naik dan menaik tanpa you sedar? nak naik berat tu senang.. tapi nak turun tu bukan mudah.

SPECIAL UNTUK YANG BETUL-BETUL NAK GRAB OFFER STAY KURUS AT HOME!

Atau nak lagi cepat?

APA KATA MEREKA YANG BERJAYA CAPAI BERAT IDEAL DENGAN HERBA ASLI NI?

"Dulu pernah berdiet, tapi berat susah nak turun. Dengan LUSLIMLABEB ni macam senang sikit nak turun banyak"
Arifa - Loss 11kg
Office admin
4.6/5
"Pernah ambil pil kurus,tapi ada side effects. Berat badan pun senang naik balik kalau stop . Dengan herbs ni lebih natural dan berat pun maintain"
Ain -Loss 13kg
Student
4.7/5
"Why i choose herbs tea? sebab kita tau dia asli dan ada kebaikan untuk dalaman badan. Bukan setakat dapat lose weight je, kulit pun makin bersih "
Yana- Loss 11kg
Student
4.7/5
"Ingatkan teh ni pahit macam teh detox yang saya pernah minum. Tapi bila minum rasa dia okay je, cirit birit pun tak ada"
Siti - Loss 11kg
Architect
4.7/5
"Orang dah start tegur, makin kurus, makin cantik. Kalau tak dulu selalu rasa tak yakin dengan diri "
Linda - Loss 20kg
Operation Manager
4.7/5
"Alhamdulillah, memang berkesan sangat-sangat, berbaloi. Even tak jaga makan and exercise sangat pun boleh turun slow-slow"
Sya -Loss 34kg
Student
4.7/5
"Waktu minum tu 3 hari pertama dah loss 3kg, lepas tu minum-minum tengok-tengok dah loss 10kg"
Farah - Loss 11kg
Student
4.6/5
"Tak risau sebab dia 100% herbs dan kita tau apa isi dalam dia, boleh nampak satu persatu"
Syima - Loss 15kg
Admin Store keeper
4.7/5

FREQUENTLY ASKED QUESTION (FAQ)

SELALUNYA INGAT TEH HERBA NI TAK SEDAP KAN?

Kita lihat sendiri apa kata mereka yang pernah cuba LUSLIMLABEB!

 

 

BUKAN MACAM TEH DETOX DI PASARAN!

Kita lihat sendiri apa kata mereka yang pernah cuba LUSLIMLABEB!

 

BERKESAN KE TEH HERBA NI?

Jom kita tengok sendiri apa kata mereka yang pernah cuba LUSLIMLABEB!

 

MESTI RISAU KAN KALAU DAH KURUS BERAT NAIK BALIK.

Kita tengok sendiri apa kata mereka yang pernah cuba LUSLIMLABEB!

 

 

Olathee LUSLIMLABEB herbs tea adalah produk minuman dan dikategorikan sebagai makanan. Oleh yang demikian, produk ini dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk makanan dan minuman tidak perlu berdaftar dengan KKM, tetapi Olathee LUSLIMLABEB herbs tea telah mengikut spesifikasi perlabelan yang ditetapkan dan mendapat kelulusan dari Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM) seperti contoh di bawah :

 

Walaubagaimanapun, produk makanan adalah dilarang untuk membuat sebarang tuntutan perubatan seperti merawat sakit jantung, kencing manis darah tinggi dll.  Untuk penjelasan tentang sama ada produk makanan seperti Olathee LUSLIMLABEB ini perlukan KKM atau tidak anda boleh rujuk kenyataan KKM dari laman web portal rasmi program farmasi Kementerian Kesihatan Malaysia seperti di bawah :